Active & Fit

Active & Fit is een Sportclub gelegen aan Jongsmalaan 17 in Hardenberg.

Meer informatie over Active & Fit in Hardenberg

Active & Fit is een sportschool die kwaliteit, persoonlijke aandacht, professionele begeleiding, snel resultaat, plezier en sporten combineert. Ze bieden uitdagingen voor iedereen en maken het gemakkelijk om trainingen in te plannen via hun app. Iedereen is welkom bij Active & Fit en je kunt trainen op je eigen niveau. Ze bieden verschillende groepslessen aan, evenals personal training en duo personal training om persoonlijke doelen te behalen. Daarnaast bieden ze ook bedrijfsfitness aan om werknemers fysiek en mentaal fit te houden. Het team van Active & Fit bestaat uit Janieke Elferink, de eigenaresse en personal trainer, en Marinka Elferink, de bootcamptrainer en bokstrainer. Active & Fit wordt ondersteund door verschillende diensten, waaronder personal training, bootcamp, bedrijfsbootcamp/bedrijfsfitness, boxing & fit, zwanger & fit, en ze hebben ook recensies beschikbaar.

Wil je weten wat Active & Fit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Active & Fit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Active & Fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Active & Fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Active & Fit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Active & Fit

Bezoekers bekeken ook