Agrarische kinderopvang Het Kalfje

Agrarische kinderopvang Het Kalfje is een Kinderopvang gelegen aan Hardenbergerweg 19A in Bergentheim.

Meer informatie over Agrarische kinderopvang Het Kalfje in Bergentheim

Het Kalfje is een agrarische kinderopvang op een boerderij in Oud-Bergentheim. Op de boerderij kunnen kinderen genieten van ruimte, rust en natuur. De boerderij biedt een speel- en leeromgeving waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Er is ook een buitenspeelruimte speciaal ontworpen voor een ontdekkingstocht in de natuur. Kinderopvang Het Kalfje werkt volgens een agrarische groene pedagogische visie en is aangesloten bij de Verenigde Agrarische Kinderopvang (VAK). Ze bieden kwalitatief hoogstaande opvang. De kinderopvang heeft verschillende medewerkers en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 uur tot 18:00 uur. De contactgegevens van Het Kalfje zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Agrarische kinderopvang Het Kalfje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Agrarische kinderopvang Het Kalfje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Agrarische kinderopvang Het Kalfje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Agrarische kinderopvang Het Kalfje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Agrarische kinderopvang Het Kalfje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Agrarische kinderopvang Het Kalfje

Bezoekers bekeken ook