ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Erve Hamhuijs 1 in Hardenberg.

Meer informatie over ALDI in Hardenberg

ALDI is een discount-supermarkt met ongeveer 500 winkels in Nederland. Ze streven naar de beste prijs-kwaliteitverhouding en bieden een breed assortiment van ruim 900 producten aan. Zowel de eigen huismerken als A-merken zijn van topkwaliteit en betaalbaarder dan bij andere supermarkten. ALDI is trots op het feit dat hun producten als beste getest zijn door de Consumentenbond en andere onafhankelijke kenners. Naast het streven naar lage prijzen, heeft ALDI ook oog voor gezonde en duurzame producten. Ze werken met producten van eigen bodem om de CO2-uitstoot te verminderen en gaan de strijd aan tegen voedselverspilling. Door slim in te kopen en samen te werken met de Voedselbank, beperken ze de hoeveelheid verspild voedsel. Bij ALDI kan iedereen terecht voor goedkopere boodschappen van hoge kwaliteit.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook