Andre Schuurman

Andre Schuurman is een Bouwbedrijf gelegen aan Hoofdvaart 162 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Andre Schuurman in Dedemsvaart

Metsel en tegelzetbedrijf "Andre Schuurman" is een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de bouw, waarvan 17 jaar als zelfstandige. Het bedrijf is gevestigd in Dedemsvaart en blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de bouw om vakbekwaam werk te kunnen leveren. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit en kwantiteit. Naast nieuwbouw en verbouwingen, kunnen ze ook speciale projecten verzorgen zoals het metselen van trappen, poeren en tuinmuren. Het bedrijf werkt voornamelijk voor (hoofd)aannemers en particulieren in de noordelijke provincies van Nederland, waaronder Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Als u meer informatie wilt of een offerte wilt aanvragen, kunt u vrijblijvend contact met hen opnemen.

Wil je weten wat Andre Schuurman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Andre Schuurman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Andre Schuurman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Andre Schuurman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Andre Schuurman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Andre Schuurman

Bezoekers bekeken ook