Aqua Mexicana

Aqua Mexicana is een Waterpark gelegen aan Zwarte Dijk 37 in Slagharen.

Meer informatie over Aqua Mexicana in Slagharen

Ontdek een compleet andere wereld in Aqua Mexicana, een zwemparadijs voor het hele gezin. In dit subtropische paradijs kun je ontspannen, spelen, pootje baden en nog veel meer. Met kleurrijke veranda's, palmbomen en een strand waan je je in Mexicaanse sferen. Het park biedt twee waterspeeltuinen, 10 glijbanen, een groot zwembad, een bubbelbad en twee sprayparken. Zowel jong als oud kan genieten van de TexMex beleving. De kleintjes kunnen spetteren in de waterspeeltuin, terwijl de oudere bezoekers kunnen ontspannen in het bubbelbad of genieten van de zon op het buitenstrand. Naast het waterplezier kun je ook een hapje en drankje nuttigen aan de waterkant. Aqua Mexicana heeft tien verschillende glijbanen, met een totale lengte van ruim een halve kilometer. De hoogste glijbaan is maar liefst 12 meter hoog en drie van de glijbanen zijn innovatief en interactief met special effects, geluid en 3D-animaties. Een kaartje voor Aqua Mexicana kost € 9.95 per persoon en is niet inbegrepen bij een bezoek aan Slagharen. Kinderen onder de 12 jaar moeten onder toezicht van een volwassene zwemmen en kinderen zonder zwemdiploma moeten zwembandjes dragen. Als je op het vakantiepark verblijft, is Aqua Mexicana wel inclusief, behalve als je op de camping verblijft. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, even.

Wil je weten wat Aqua Mexicana verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aqua Mexicana of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aqua Mexicana? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aqua Mexicana het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Aqua Mexicana reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aqua Mexicana

Bezoekers bekeken ook