AST Dedemsvaart

AST Dedemsvaart is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Langewijk 196 in Dedemsvaart.

Meer informatie over AST Dedemsvaart in Dedemsvaart

AST is een partner op het gebied van automotive, beeld & geluid en audiovisuele oplossingen. Ze hebben een breed assortiment aan producten en diensten en houden hun medewerkers up-to-date met trainingen om hun kennis optimaal te houden. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn ze een betrouwbare partner voor zowel zakelijke als particuliere klanten. AST heeft 6 vestigingen waar klanten vriendelijk worden ontvangen door professioneel opgeleide medewerkers. Ze bieden een breed scala aan producten, van onderhoudsmiddelen tot televisies, en helpen klanten met het maken van de juiste keuze. Elke vestiging heeft een inbouwstation en eigen monteurs, en voldoet aan de eisen van verzekeraars. AST is een succesvolle formule en biedt mogelijkheden om bij hen aan te sluiten. Elektrisch rijden is de toekomst en AST biedt ook informatie over elektrische voertuigen. Daarnaast geven ze tips om je auto lente-klaar te maken. Klanten kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat AST Dedemsvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AST Dedemsvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AST Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AST Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar AST Dedemsvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AST Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook