Aurelia Schoonheidssalon

Aurelia Schoonheidssalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Kloosterstraat 1 in Sibculo.

Meer informatie over Aurelia Schoonheidssalon in Sibculo

Bij Aurelia Schoonheids- en pedicuresalon ben je welkom voor natuurlijke, gezonde huidverbetering en ontspanning. De behandelingen worden gegeven met passie, zorg en persoonlijke aandacht. Er wordt gewerkt met biologische producten en er is ook huidadvies op maat beschikbaar. Er is een positieve ervaring gedeeld van een gezichtsbehandeling bij vakantiepark "Landal De Vlegge" in Sibculo. Christy Hartogsveld, de eigenaresse van de salon, is schoonheidsspecialiste, pedicure en balans coach. Ze geeft behandelingen op maat en heeft zich gespecialiseerd in het gezond houden van de huid van zowel buitenaf als van binnenuit. Door haar totaalaanpak als Balans Coach kan ze helpen bij huidproblemen, stress en andere klachten. Ze blijft zichzelf ontwikkelen door het volgen van trainingen en combineert verschillende behandelingen voor het beste resultaat. Bij de eerste behandeling wordt altijd een intake gedaan om persoonlijke wensen en behoeften te bespreken. De salon bevindt zich in de buurt van mooie natuurgebieden en er is genoeg te beleven in de omgeving. Het belang van self-care wordt benadrukt en de salon biedt de mogelijkheid om een wellnessbehandeling te combineren met een dagje uit.

Wil je weten wat Aurelia Schoonheidssalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aurelia Schoonheidssalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aurelia Schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aurelia Schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Aurelia Schoonheidssalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aurelia Schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook