Auto-reparatiebedrijf A. Kerkdijk De Krim

Auto-reparatiebedrijf A. Kerkdijk De Krim is een Autoreparatie en -onderhoud gelegen aan Posthoornweg 8A in De Krim.

Meer informatie over Auto-reparatiebedrijf A. Kerkdijk De Krim in De Krim

Wij zijn een jong bedrijf met veel ervaring in het repareren en onderhouden van auto's. Onze eigenaar, Aljan, is een specialist in verschillende lastechnieken. Wij bieden altijd een passende oplossing voor elk probleem en hebben de wensen van onze klanten centraal staan. Onze service gaat verder dan alleen reparaties, we kunnen jouw auto ophalen of brengen als dat nodig is. Daarnaast bieden we diensten zoals bandenservice, uitlijnen, APK, periodiek onderhoud, aircoservice en het oplossen van storingen. Bij ons is kwaliteit vanzelfsprekend en denken we mee van begin tot eind. We kijken naar mogelijkheden om kosten te besparen en bieden altijd vakmanschap. We hebben al positieve reacties ontvangen van klanten en zijn erkend door de RDW, Eurol Dealer en erkend als leerbedrijf. Als klant hoef je je geen zorgen te maken, want wij zorgen voor een oplossing, zelfs als je de auto niet kunt brengen of missen. Je kunt contact met ons opnemen voor meer informatie, onze openingstijden bekijken of ons menu raadplegen voor onze diensten.

Wil je weten wat Auto-reparatiebedrijf A. Kerkdijk De Krim verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto-reparatiebedrijf A. Kerkdijk De Krim of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto-reparatiebedrijf A. Kerkdijk De Krim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto-reparatiebedrijf A. Kerkdijk De Krim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Auto-reparatiebedrijf A. Kerkdijk De Krim reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto-reparatiebedrijf A. Kerkdijk De Krim

Bezoekers bekeken ook