Auto-Service Schroer V.O.F.

Auto-Service Schroer V.O.F. is een Autoreparatie en -onderhoud gelegen aan De Nieuwe Haven 35 in Hardenberg.

Meer informatie over Auto-Service Schroer V.O.F. in Hardenberg

Auto Service Hardenberg is een autoverkoop- en onderhoudsbedrijf met twee vestigingen in Hardenberg. De showroom, gevestigd op het industrieterrein Haardijk, biedt een ruime voorraad aan Volvo occasions. Het assortiment wordt regelmatig vernieuwd en klanten kunnen kiezen uit vijftig betrouwbare gebruikte auto's. De showroom is uniek in Noordoost-Nederland en Volvo wordt geprezen om zijn veiligheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en aandacht voor het milieu. Daarnaast heeft Auto Service Hardenberg een werkplaats op een andere locatie, waar een deskundig team verantwoordelijk is voor het onderhoud en reparatie van elk model Volvo. Ook klanten zonder Volvo zijn welkom in de werkplaats. Het bedrijf heeft ook een goed bezochte website, waar het aantal bezoekers jaarlijks met ongeveer 10.000 groeit.

Wil je weten wat Auto-Service Schroer V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto-Service Schroer V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto-Service Schroer V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto-Service Schroer V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Auto-Service Schroer V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto-Service Schroer V.O.F.

Bezoekers bekeken ook