Autobedrijf Wessels

Autobedrijf Wessels is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Langewijk 200 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Autobedrijf Wessels in Dedemsvaart

Bij Autobedrijf Wessels kunt u terecht voor alles wat met auto's te maken heeft. Ze zijn gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, lease, onderhoud en reparatie van zowel personenauto's als bedrijfswagens. Daarnaast hebben ze ook een tankstation waar u niet alleen brandstof kunt krijgen, maar ook andere diensten. Ze hebben een groot aanbod aan occasions en bieden ook verschillende services aan. U kunt hen bezoeken op Langewijk 200 in Dedemsvaart, een afspraak maken via telefoonnummer 0523 - 61 25 93 of een e-mail sturen naar INFO@AUTOWESSELS.NL. Autobedrijf Wessels is al sinds 1946 actief en staat bekend om hun persoonlijke en professionele benadering. Ze hebben ook goede recensies op Google en een Facebook-pagina. De openingstijden van de showroom en werkplaats zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Het tankstation is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 21.00 uur, op zaterdag van 8.00 uur tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 20.00 uur. Na sluitingstijd kunt u nog tanken met een tank- of bankpas bij de buitenpaal. Het ontwerp en de realisatie van de website is gedaan door Appblicity.

Wil je weten wat Autobedrijf Wessels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Wessels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Wessels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Wessels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Autobedrijf Wessels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Wessels

Bezoekers bekeken ook