Automat Hardenberg

Automat Hardenberg is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Brinkstraat 17 in Hardenberg.

Meer informatie over Automat Hardenberg in Hardenberg

Automat is een speciaalzaak voor autoaccessoires met vestigingen die beschikken over een eigen montagehal. Klanten kunnen hun net gekochte artikelen direct laten inbouwen. Daarnaast heeft Automat ook een moderne werkplaats waar ze gespecialiseerd zijn in monteren. Ze bieden diensten aan zoals apk-keuringen, onderhoudsbeurten en reparaties. Met de lente in aantocht is het tijd om winterbanden te verwisselen voor zomerbanden. Winterbanden slijten namelijk sneller bij temperaturen boven de 8 graden. Klanten kunnen direct een afspraak maken om zomerbanden te laten monteren. De contactgegevens van Automat zijn Brinkstraat 17, 7771 BD Hardenberg, telefoonnummer 085-8887164, faxnummer 0523-270434, KvK-nummer 86447297, BTW-nummer NL863970540B01, en e-mailadres info@automathardenberg.nl.

Wil je weten wat Automat Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Automat Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Automat Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Automat Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Automat Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Automat Hardenberg

Bezoekers bekeken ook