Autorijschool Dijk

Autorijschool Dijk is een Autorijschool gelegen aan De Meidoorn 3 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Autorijschool Dijk in Dedemsvaart

Wanneer je besluit om bij Autorijschool Dijk een les overeenkomst aan te gaan, moet je akkoord gaan met de algemene voorwaarden van de rijschool. Deze voorwaarden zijn vastgelegd in de Automobile WordPress Theme. Dit betekent dat je op de hoogte moet zijn en akkoord moet gaan met alle regels en bepalingen die in deze voorwaarden staan. Het is belangrijk om dit te begrijpen voordat je begint met het volgen van rijlessen bij Autorijschool Dijk. Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, stem je ermee in om de betalingen op tijd te voldoen en om je te houden aan de afspraken die zijn gemaakt met betrekking tot de rijlessen. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat er geen specifieke data worden genoemd in deze tekst.

Wil je weten wat Autorijschool Dijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Dijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Dijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Dijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Autorijschool Dijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Dijk

Bezoekers bekeken ook