Autorijschool Dinie

Autorijschool Dinie is een Rijschool gelegen aan Gouden Regenstraat 13 in Lutten.

Meer informatie over Autorijschool Dinie in Lutten

Op de website van Autorijschool Dinie, geleid door Dinie Hulst, worden autorijlessen aangeboden sinds 1988. Dinie heeft haar eigen rijschool en vindt het een uitdaging om leerlingen op een veilige manier zo snel mogelijk hun rijbewijs te laten behalen. De autorijlessen worden gegeven in een nieuwe PEUGEOT 308 GT-Line, een compacte en sportieve benzine auto met touchscreen, radio en navigatie. Ook is de auto voorzien van Parkeerhulp. Het examen vindt plaats in Hoogeveen. Op de website zijn tarieven en aanbiedingen te vinden voor het behalen van je rijbewijs.

Wil je weten wat Autorijschool Dinie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Dinie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Dinie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Dinie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Autorijschool Dinie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Dinie

Bezoekers bekeken ook