Autorijschool F Ribberink

Autorijschool F Ribberink is een Rijschool gelegen aan Guillaume van der Graftstraat 32 in Hardenberg.

Meer informatie over Autorijschool F Ribberink in Hardenberg

Rijschool Ribberink is de toonaangevende rijschool van Hardenberg en de directe omgeving. De rijschool is sinds 1989 actief en biedt interactieve theorielessen, praktijklessen op maat en professionele instructie aan. Er is een vaste instructeur die je vooruitgang en eventuele valkuilen goed kan volgen. Ook voor E achter B kun je bij Rijschool Ribberink terecht, waarbij de opleiding mogelijk is in een dag. De rijschool hanteert een protocol in verband met Covid-19, waarbij onder andere maximaal 2 personen in de auto mogen zitten, de auto na iedere les wordt geventileerd en er minimaal 15 minuten pauze is na iedere les. Een mondkapje wordt niet verplicht gesteld, maar wordt wel aanbevolen omdat de 1,5 meter afstand niet kan worden nageleefd. Theorielessen worden niet gegeven vanwege de afstandsregels. Rijschool Ribberink biedt verschillende lespakketten aan, inclusief iTheorie boekje, 1 theorie- en 1 praktijkexamen. Er wordt gereden in een gloednieuwe AUDI. Neem contact op en plan vandaag nog je rijlessen in!

Wil je weten wat Autorijschool F Ribberink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool F Ribberink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool F Ribberink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool F Ribberink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Autorijschool F Ribberink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool F Ribberink

Bezoekers bekeken ook