Autorijschool Johan Diekema

Autorijschool Johan Diekema is een Rijschool gelegen aan De Aak 106 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Autorijschool Johan Diekema in Dedemsvaart

Bij Autorijschool Johan Diekema ben je aan het juiste adres als je op een plezierige manier alles wilt leren over autorijden. In de afgelopen 25 jaar zijn er meer dan 600 mensen geslaagd bij deze rijschool. Johan Diekema heeft zelf in 20 landen gereden en heeft 3 jaar aan rally's meegedaan, waardoor hij veel ervaring heeft opgedaan die hij nu verwerkt in zijn rijlessen. Hij staat bekend als een rustige en vriendelijke instructeur, met veel enthousiasme en waarbij je jezelf kunt zijn. Het is belangrijk dat de lessen zowel leerzaam als plezierig zijn, zodat je op een vlotte en betaalbare manier je rijbewijs kunt halen.

Wil je weten wat Autorijschool Johan Diekema verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Johan Diekema of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Johan Diekema? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Johan Diekema het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Autorijschool Johan Diekema reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Johan Diekema

Bezoekers bekeken ook