Autorijschool Stolze

Autorijschool Stolze is een Autorijschool gelegen aan Ommerweg 48 in Balkbrug.

Meer informatie over Autorijschool Stolze in Balkbrug

Autorijschool Stolze is dé rijschool in Dedemsvaart en omstreken waar je op een vlotte en prettige manier je rijbewijs kunt halen. Ze hanteren eerlijke en concurrerende prijzen door middel van korting op pakketten. Hoewel er soms een wachtrij kan zijn, zorgen ze ervoor dat er wekelijks tijd is voor jouw rijles. Bij Stolze word je niet alleen opgeleid voor het praktijkexamen, maar leer je ook écht autorijden. Ze werken met een instructiekaart om de lessen te evalueren en je vorderingen bij te houden, zodat je gestructureerd les krijgt en precies weet wat je niveau is. Daarnaast bieden ze ook theorielessen aan via I-Theorie, waarbij je zelf je studietempo kunt bepalen. Je kunt al starten met rijlessen vanaf 16,5 jaar en krijgt les van een vaste rijinstructeur die de lessen aanpast aan jouw tempo en behoeften. Ook als je faalangst, ADHD of autisme hebt, is dit geen probleem bij Rijschool Stolze. Met ruim 27 jaar ervaring kunnen zij een opleiding bieden die bij jou past.

Wil je weten wat Autorijschool Stolze verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Stolze of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Stolze? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Stolze het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Autorijschool Stolze reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Stolze

Bezoekers bekeken ook