B&B De Kloosterhoek

B&B De Kloosterhoek is een Hotel gelegen aan Mulderij 1 in Dedemsvaart.

Meer informatie over B&B De Kloosterhoek in Dedemsvaart

Welkom bij Bed en Breakfast De Kloosterhoek in Dedemsvaart. Hier kunt u genieten van een verblijf in een erfgoedlogies, omgeven door landelijke luxe en hedendaags comfort. De B&B is gevestigd in een historische boerenhoeve in het buitengebied van Dedemsvaart, grenzend aan natuurgebied Het Reestdal. U kunt overnachten in het gastenverblijf of in een van de twee B&B kamers, die zich bevinden in de voormalige hooischuur/schapenstal met oude gebinten en stalraampjes. De boerderij staat op een authentiek erf met een lange oprijlaan, een geriefbosje en oude eikenbomen. Op het erf vindt u ook kippen, pony's, schapen en ezels. Daarnaast kunt u gebruik maken van de wellness faciliteiten, zoals een houtgestookte hottub en sauna. De B&B ligt vlakbij het prachtige natuurgebied Het Reestdal, waar u kunt wandelen en fietsen. In de omgeving vindt u ook winkels, restaurants, een streekmuseum en de Tuinen van Mien Ruys. Jan en Lia Hendrikson heten u van harte welkom op De Kloosterhoek, een idyllische plek om te ontspannen en te genieten van de rust.

Wil je weten wat B&B De Kloosterhoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B De Kloosterhoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B De Kloosterhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B De Kloosterhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar B&B De Kloosterhoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B De Kloosterhoek

Bezoekers bekeken ook