B&B De Kruidenhoeve

B&B De Kruidenhoeve is een Accomodatie gelegen aan Den Oosterhuis 10 in Balkbrug.

Meer informatie over B&B De Kruidenhoeve in Balkbrug

De Kruidenhoeve is een natuurvriendelijke sier- en kruidentuin gelegen in Balkbrug. Het terrein is meer dan 4000 vierkante meter groot en bevat verschillende tuinen, zoals een bostuin, disteltuin, moestuin en bijen- en vlindertuin. De tuinen zijn ontstaan in de jaren negentig en bevatten veel geneeskrachtige kruiden, Bachplanten en wilde bloemen. Er is ook een heksentuin met heksenkruiden en gifplanten. De tuinen worden onderhouden door vrijwilligers, die afkomstig moeten zijn uit de omgeving van Balkbrug. Er zijn regelmatig vacatures voor vrijwilligers die willen helpen met wieden, snoeien en verpoten. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Anneke Smits via telefoonnummer 0523-656049.

Wil je weten wat B&B De Kruidenhoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B De Kruidenhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B De Kruidenhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B De Kruidenhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar B&B De Kruidenhoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B De Kruidenhoeve

Bezoekers bekeken ook