B&B "de Wingerd"

B&B "de Wingerd" is een Bed & Breakfast gelegen aan Broekdijk 12 in Bruchterveld.

Meer informatie over B&B "de Wingerd" in Bruchterveld

Bij Boerderij de Wingerd draait alles om genieten. Ze bieden verschillende accommodaties aan, waaronder een groepsaccommodatie in boerderijstijl, een bed & breakfast en een vakantiehuis met bedstee en sauna. Daarnaast hebben ze ook twee zalen waar feesten en partijen kunnen worden georganiseerd. Vroeger was de boerderij alleen een zalencentrum, maar nu bieden ze ook overnachtingsmogelijkheden aan. Je kunt zelfs een "Lelijke Eend" huren voor een roadtrip. De Wingerd heeft twee gezellige zalen en een nieuw terras waar je kunt genieten van een drankje en/of hapje.

Wil je weten wat B&B "de Wingerd" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B "de Wingerd" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B "de Wingerd"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B "de Wingerd" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar B&B "de Wingerd" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B “de Wingerd”

Bezoekers bekeken ook