B&B Tussen Vecht en Veer

B&B Tussen Vecht en Veer is een Bed & Breakfast gelegen aan De Brink 21 in Hardenberg.

Meer informatie over B&B Tussen Vecht en Veer in Hardenberg

In de Bed and Breakfast Hardenberg kun je heerlijk ontspannen in een luxe suite voor twee personen. De suite is van alle gemakken voorzien, zoals een infrarood sauna, een eigen badkamer, een eigen keuken en een 50 inch televisie. Je slaapt op een hoogwaardig Serta bed en 's ochtends wordt er een heerlijk ontbijt voor je klaargemaakt. De B&B ligt op slechts 300 meter van het prachtige centrum van Hardenberg en het natuurgebied Vechtdal en het Pieterpad. Gasten hebben alle privacy en een eigen entree. Kortom, een warm welkom wacht op je bij Tussen Vecht en Veer.

Wil je weten wat B&B Tussen Vecht en Veer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Tussen Vecht en Veer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Tussen Vecht en Veer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Tussen Vecht en Veer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar B&B Tussen Vecht en Veer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Tussen Vecht en Veer

Bezoekers bekeken ook