Baalderslag Sportcentrum De

Baalderslag Sportcentrum De is een Gezondheidsclub gelegen aan Doctor Albert Schweitzerlaan 1 A in Hardenberg.

Meer informatie over Baalderslag Sportcentrum De in Hardenberg

Bij Sportcentrum 'De Baalderslag' kun je terecht voor fitness en squash. Ze bieden groepslessen aan, zoals ClubJoy Virtual en Cycle Masters Virtual Spinning. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of spieren wilt opbouwen, bij Sportcentrum 'De Baalderslag' kijken ze samen met jou welke sporten en manier van sporten het beste bij jouw doelen en voorkeuren passen. Er zijn mensen die 3 keer per week trainen en genieten van de fanatieke groepslessen, waardoor ze zich fit, energiek en vrolijk voelen. Na de groepsles is het ook gezellig om nog wat te drinken met medesporters. Er zijn ook mensen die 4 keer per maand trainen. Sportcentrum 'De Baalderslag' nodigt iedereen uit om gewoon een keertje mee te doen. Ze zijn gevestigd in Baalder en je kunt ze bereiken via de Dr. Albertschweitzerlaan.

Wil je weten wat Baalderslag Sportcentrum De verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Baalderslag Sportcentrum De of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Baalderslag Sportcentrum De? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baalderslag Sportcentrum De het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Baalderslag Sportcentrum De reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Baalderslag Sportcentrum De

Bezoekers bekeken ook