Bakkerij De Rokermolen in Hardenberg

Bakkerij De Rokermolen in Hardenberg is een Bakkerij gelegen aan Admiraal Helfrichstraat 5 in Hardenberg.

Meer informatie over Bakkerij De Rokermolen in Hardenberg in Hardenberg

Bakkerij De Rokermolen heeft een nieuwe webshop gelanceerd waar alle lekkernijen besteld kunnen worden. Naast de webshop is het ook mogelijk om via e-mail of telefoon te bestellen. De bakkerij bakt ambachtelijk brood met passie en biedt ook zachte bollen, harde broodjes, banket en handgemaakte croissantjes aan. De openingstijden voor de vestigingen in Hardenberg en Radewijk zijn verschillend. Daarnaast heeft de bakkerij een PUUR assortiment met broden die een unieke smaak en beleving hebben. Op zaterdag zijn er ook PUUR molenbrood en PUUR Dubbel Grof verkrijgbaar. Verder maakt de bakkerij zelf handgemaakte croissants in verschillende smaken. Ook verkoopt de bakkerij producten waarmee klanten zelf kunnen bakken. Voor zakelijke bestellingen of verkoop in eigen winkels kan er contact opgenomen worden met de bakkerij.

Wil je weten wat Bakkerij De Rokermolen in Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij De Rokermolen in Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij De Rokermolen in Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij De Rokermolen in Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Bakkerij De Rokermolen in Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij De Rokermolen in Hardenberg

Bezoekers bekeken ook