Bakkerij Nollen Hardenberg

Bakkerij Nollen Hardenberg is een Bakkerij gelegen aan Van Wevelinckhovenplein 2 in Hardenberg.

Meer informatie over Bakkerij Nollen Hardenberg in Hardenberg

Bakkerij Nollen heeft een nieuwe winkel geopend in Hardenberg, gelegen aan het Van Wevelinckhovenplein 2. De winkel biedt verse brood-, banket- en chocoladeproducten, cadeaupakketten en vanaf eind mei ook ijs. Bestellingen geplaatst voor 14.00 uur kunnen de volgende dag worden opgehaald. Bakkerij Nollen staat bekend om haar ambachtelijke bereidingswijze, waarbij geen concessies worden gedaan aan de kwaliteit. De producten worden bereid in de centrale bakkerij in Hengevelde en 's ochtends vroeg naar de winkels gebracht. In de winkel in Hardenberg is ook taart en gebak verkrijgbaar, inclusief gepersonaliseerde fototaarten. Daarnaast is het mogelijk om brood online te bestellen en op te halen in de winkel. Naast Hardenberg heeft Bakkerij Nollen ook andere winkels, waaronder een ijssalon in Hardenberg, en filialen in Nijverdal en Rijssen.

Wil je weten wat Bakkerij Nollen Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Nollen Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Nollen Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Nollen Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Bakkerij Nollen Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Nollen Hardenberg

Bezoekers bekeken ook