Baptisten Hardenberg

Baptisten Hardenberg is een Baptistengemeente gelegen aan Burgemeester Schuitestraat 7a in Hardenberg.

Meer informatie over Baptisten Hardenberg in Hardenberg

Welkom op de website van de Baptistengemeente Hardenberg. Hier kun je meer te weten komen over wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan. Je bent van harte welkom om onze diensten te bezoeken en als je behoefte hebt aan een gesprek of gebed, is er altijd iemand aanwezig. Via de contactpagina kun je ook contact met ons opnemen. Daarnaast staan de data van activiteiten in de agenda. Enkele recente activiteiten waren de dienst op 29 oktober, de dienst op 22 oktober, de gezinsdienst op 15 oktober en de tweede studie over de bijbel die geopend wordt. Ook kun je meedoen aan de Youth Alpha en zijn de Alpha cursussen weer in september van start gegaan.

Wil je weten wat Baptisten Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Baptisten Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Baptisten Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baptisten Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Baptisten Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Baptisten Hardenberg

Bezoekers bekeken ook