Beauty Mooi Zo

Beauty Mooi Zo is een Schoonheidssalon gelegen aan Lage Gaardenstraat 98 in Hardenberg.

Meer informatie over Beauty Mooi Zo in Hardenberg

Beauty Mooi Zo, opgericht door Linda Meijering-Borneman, is een permanente make-up salon die staat voor secuur werken, perfectie en klantgerichtheid. Het doel van de salon is ervoor te zorgen dat klanten na een behandeling het gevoel hebben dat het echt mooi is. Linda Meijering is een all-round PMU specialist die haar opleiding heeft gevolgd bij Art of Beauty en verschillende certificaten heeft behaald. Ze blijft zich specialiseren door het volgen van masterclasses en blijft op de hoogte van de nieuwste trends. Permanente make-up is haar grote passie geworden en ze geniet van het gemak ervan in haar dagelijks leven. Ze biedt verschillende diensten aan, zoals permanente make-up voor wenkbrauwen, het harsen en/of verven van wenkbrauwen, en de diensten van cosmetisch arts Deborah Kuster. Beauty Mooi Zo is gevestigd op de Woerte 1 in Hardenberg.

Wil je weten wat Beauty Mooi Zo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Mooi Zo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Mooi Zo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Mooi Zo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Beauty Mooi Zo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Mooi Zo

Bezoekers bekeken ook