BeautyRoom

BeautyRoom is een Schoonheidssalon gelegen aan Verlengde Zestiende Wijk 1 in Dedemsvaart.

Meer informatie over BeautyRoom in Dedemsvaart

Marije Klunder is een 24-jarige schoonheidsspecialiste en de trotse eigenaar van BeautyRoom Dedemsvaart. Na het behalen van haar diploma heeft ze veel ervaring opgedaan in een schoonheidssalon. In de loop der jaren heeft ze ontdekt wat voor haar het belangrijkste is in haar vak, namelijk hygiëne, deskundigheid en het gebruik van zuivere verzorgingsproducten. Op de website van BeautyRoom Dedemsvaart worden verschillende producten aangeboden, zoals Le Nettoyant Pureté, La Crème du Jour, Le Booster Superfood en L'Eau Soir et Matin. Daarnaast zijn er ook klantenervaringen te lezen en is er de mogelijkheid om een afspraak te maken. Betalingen kunnen veilig worden gedaan met iDEAL.

Wil je weten wat BeautyRoom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BeautyRoom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BeautyRoom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BeautyRoom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar BeautyRoom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BeautyRoom

Bezoekers bekeken ook