Beautysalon Sjantine

Beautysalon Sjantine is een Schoonheidssalon gelegen aan Poolster 12 in De Krim.

Meer informatie over Beautysalon Sjantine in De Krim

Beautysalon Sjantine, gevestigd in De Krim, is een salon waar aandacht en kwaliteit centraal staan. Eigenaresse Sjantine Potgieter is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en is trots op de groei van haar salon. In de salon kun je terecht voor verschillende behandelingen, zoals een spa relax behandeling, pmu eyeliner en wenkbrauwen laten zetten, en een massage. Daarnaast werkt de salon met verschillende producten en merken, waar je advies over kunt krijgen. Klanten zijn erg tevreden over de behandelingen en de service van Sjantine. De salon is gelegen aan Poolster 12 in De Krim en is te bereiken via 06-34214447 of info@beautysalonsjantine.nl.

Wil je weten wat Beautysalon Sjantine verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Sjantine of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Sjantine? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Sjantine het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Beautysalon Sjantine reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Sjantine

Bezoekers bekeken ook