Bed & Breakfast de Vlinder

Bed & Breakfast de Vlinder is een Bed & Breakfast gelegen aan Parallelweg 4 in Hardenberg.

Meer informatie over Bed & Breakfast de Vlinder in Hardenberg

B&B de Vlinder is een ruim appartement in het prachtige Hardenberg. Het appartement heeft een eigen ingang en bestaat uit een woonkamer/keuken, slaapkamer, toilet en badkamer. Het ligt op loopafstand van het centrum van Hardenberg en het openbaar vervoer. Daarnaast is de Evenementenhal slechts 5 minuten rijden met de auto. Dankzij de centrale ligging en de goede bereikbaarheid is B&B de Vlinder een heerlijk plekje om te verblijven in Hardenberg.

Wil je weten wat Bed & Breakfast de Vlinder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed & Breakfast de Vlinder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast de Vlinder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed & Breakfast de Vlinder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Bed & Breakfast de Vlinder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed & Breakfast de Vlinder

Bezoekers bekeken ook