Bed & Breakfast Hongerdyck

Bed & Breakfast Hongerdyck is een Bed & Breakfast gelegen aan Hongerdijk 15 in Bruchterveld.

Meer informatie over Bed & Breakfast Hongerdyck in Bruchterveld

Bed & Breakfast-Hongerdyck is een kleinschalige accommodatie op het platteland, gelegen in het Overijsselse Vechtdal. De B&B bestaat uit twee vakantiewoningen, genaamd Dyckdroom en Achterhuys, die het hele jaar door geopend zijn. Beide verblijven bieden volledige privacy, met een eigen ingang, badkamer, toilet en keukenblok. De gasten kunnen genieten van de rust en privacy in de grote landschapstuin, omringd door een groene oase. De accommodatie is ideaal voor rustzoekers en ligt tussen fietsknooppunten en wandelnatuurgebieden. Daarnaast is de B&B ook gunstig gelegen ten opzichte van het nieuwe ziekenhuis Saxenburgh Medisch Centrum en de Beurs Evenementenhal in Hardenberg. Het verblijf is geschikt voor maximaal twee volwassen gasten en vereist een minimumverblijf van twee overnachtingen.

Wil je weten wat Bed & Breakfast Hongerdyck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed & Breakfast Hongerdyck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast Hongerdyck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed & Breakfast Hongerdyck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Bed & Breakfast Hongerdyck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed & Breakfast Hongerdyck

Bezoekers bekeken ook