Bed en Breakfast Vrede Vrijheid

Bed en Breakfast Vrede Vrijheid is een Bed & Breakfast gelegen aan Langewijk 26 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Bed en Breakfast Vrede Vrijheid in Dedemsvaart

In het prachtige Reestdal ligt de B&B Vrede Vrijheid, gevestigd in een monumentale boerderij uit 1825. Het is een heerlijke rustige plek om te overnachten in de mooie natuur. In de omgeving kun je genieten van wandelingen langs de rivier de Reest of fietsroutes langs verschillende landgoederen. In het centrum van Dedemsvaart zijn verschillende restaurants en eetcafés waar je kunt lunchen of dineren. Ook zijn er leuke uitstapjes te maken, zoals een bezoek aan De Tuinen van Mien Ruys of het Streekmuseum De Kalkovens. Dedemsvaart is een gezellig dorp met veel mogelijkheden. Nieuw bij B&B Vrede Vrijheid is het Hottub arrangement, waarbij je kunt genieten van het prachtige uitzicht over de landerijen met een drankje in de hand. Klanten beoordelen de B&B als gastvrij, sfeervol en landelijk.

Wil je weten wat Bed en Breakfast Vrede Vrijheid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed en Breakfast Vrede Vrijheid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed en Breakfast Vrede Vrijheid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed en Breakfast Vrede Vrijheid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Bed en Breakfast Vrede Vrijheid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed en Breakfast Vrede Vrijheid

Bezoekers bekeken ook