Bella Roma

Bella Roma is een Pizzeria gelegen aan Markt 1 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Bella Roma in Dedemsvaart

Bella Roma is een fantastisch restaurant waar je een gezellige avond kunt doorbrengen. Het personeel is super aardig en geeft je een welkom gevoel. De menukaart biedt heerlijke gerechten, zoals de lekkerste spareribs en rijst, met smakelijke sauzen. Gasten hebben lovende woorden over het restaurant, zoals dat het eten erg lekker is, de bediening vriendelijk is en dat er een leuke sfeer hangt. Ook wordt de netheid van het restaurant benadrukt. Het is mogelijk om een tafel te reserveren en de menu's van Bella Roma te bekijken.

Wil je weten wat Bella Roma verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bella Roma of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bella Roma? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bella Roma het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Bella Roma reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bella Roma

Bezoekers bekeken ook