Bentum Nijboer Notarissen, vestiging Hardenberg

Bentum Nijboer Notarissen, vestiging Hardenberg is een Notaris gelegen aan Hessenweg 16 in Hardenberg.

Meer informatie over Bentum Nijboer Notarissen, vestiging Hardenberg in Hardenberg

Bentum Nijboer Notarissen is een modern notariskantoor met vestigingen in Hardenberg en Ommen dat alle gebruikelijke notariële diensten biedt tegen een aantrekkelijk tarief. Ze staan altijd voor u klaar en maken tijd voor u vrij. Vanwege de verscherpte richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid heeft het kantoor echter besloten om maatregelen te treffen in verband met het coronavirus. Als u last hebt van de bekende coronaverschijnselen of in contact bent geweest met besmette personen, wordt u verzocht om niet naar het kantoor te komen en telefonisch of per e-mail contact op te nemen. Besprekingen zullen worden uitgesteld of op een andere manier gevoerd worden, zoals telefonisch of via andere elektronische middelen. Geplande afspraken voor het afronden van akten gaan wel door. De duur van de afspraak zal beperkt worden en de partijen zullen zo ver mogelijk uit elkaar blijven. Het is ook mogelijk om een volmacht te verlenen voor veel rechtshandelingen. Bezoek zonder vooraf gemaakte afspraak is niet meer mogelijk en medewerkers werken grotendeels vanuit huis. Deze maatregelen zullen in ieder geval tot 6 april 2020 worden gehanteerd.

Wil je weten wat Bentum Nijboer Notarissen, vestiging Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bentum Nijboer Notarissen, vestiging Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bentum Nijboer Notarissen, vestiging Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bentum Nijboer Notarissen, vestiging Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Bentum Nijboer Notarissen, vestiging Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bentum Nijboer Notarissen, vestiging Hardenberg

Bezoekers bekeken ook