Bierbrouwerij Mommeriete

Bierbrouwerij Mommeriete is een Brouwerijcafé gelegen aan De Oostermaat 66 in Gramsbergen.

Meer informatie over Bierbrouwerij Mommeriete in Gramsbergen

Mommeriete is een traditionele brouwerij gevestigd in een eeuwenoud schipperscafé. Ze zijn elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 22.00 uur. Je kunt er niet alleen terecht voor een rondleiding met proeverij, maar ook voor koffie, lunch en borrel. De rondleiding is inclusief het proeven van twee verschillende bieren en kost €9,95 per persoon. Daarnaast is er ook een rondleiding in combinatie met een proeverij van vier bieren en een proefplankje van eigen producten voor €19,95 per persoon. Je kunt altijd een bierproeverij van de kaart bestellen, vanaf twee personen. In de biertuin kun je heerlijk genieten bij mooi weer. Het café en de brouwerij zijn ook virtueel te bezichtigen. Mommeriete is gevestigd in Gramsbergen en is te bereiken via telefoonnummer 0524-562511 of via e-mail info@mommeriete.nl.

Wil je weten wat Bierbrouwerij Mommeriete verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bierbrouwerij Mommeriete of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bierbrouwerij Mommeriete? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bierbrouwerij Mommeriete het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Bierbrouwerij Mommeriete reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bierbrouwerij Mommeriete

Bezoekers bekeken ook