Bij Janneke

Bij Janneke is een Kapper gelegen aan Voorstraat 19 in Gramsbergen.

Meer informatie over Bij Janneke in Gramsbergen

Ik heet je van harte welkom in mijn prachtige salon, gevestigd in het karakteristieke plaatsje Gramsbergen! Bij Janneke kun je terecht voor diverse behandelingen op het gebied van huidverbetering, wenkbrauwen en wimpers, en nagels. Mijn salon is gelegen aan de Voorstraat 19 in Gramsbergen en je kunt contact met mij opnemen via telefoonnummer 06-50631593 of via e-mail info@bijjanneke.nl. De openingstijden zijn als volgt: op maandag en donderdag zijn we gesloten, op dinsdag, woensdag en vrijdag zijn we geopend van 9.00 tot 17.30 uur, en op zaterdag en zondag zijn we ook gesloten. Vergeet niet om mij te volgen op social media!

Wil je weten wat Bij Janneke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij Janneke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij Janneke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij Janneke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Bij Janneke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij Janneke

Bezoekers bekeken ook