Biljart en Eetcafe Mans

Biljart en Eetcafe Mans is een Eetcafé gelegen aan Nieuweweg 4 in Marienberg.

Meer informatie over Biljart en Eetcafe Mans in Marienberg

Welkom bij Eetcafe Mans! Bij ons ben je van harte welkom voor de lekkerste koffie, gebak, lunch, diner en nog veel meer. We zijn geopend van dinsdag tot zondag. Op maandag zijn we gesloten. Ons eetcafe is gevestigd in het mooie dorp Marienberg, aan de linkeroever van de Vecht tussen Hardenberg en Ommen. En als je nog meer Mans wilt, hebben we de heerlijke koffie-mokka likeur 'MANS GENOEG' voor slechts 12,95. Wil je op de hoogte blijven van ons nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of neem contact met ons op via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Biljart en Eetcafe Mans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Biljart en Eetcafe Mans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Biljart en Eetcafe Mans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biljart en Eetcafe Mans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Biljart en Eetcafe Mans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Biljart en Eetcafe Mans

Bezoekers bekeken ook