Bionique

Bionique is een Kapper gelegen aan Zwolseweg 161 in Balkbrug.

Meer informatie over Bionique in Balkbrug

Bionique is een salon waar gewerkt wordt met natuurlijke en duurzame producten. Rust en ontspanning staan centraal in deze sfeervolle salon. Je kunt hier even ontsnappen aan je drukke leven en helemaal tot rust komen. De salon biedt verschillende behandelingen aan, zoals een ontspannende hoofdmassage met etherische oliën en haarbehandelingen volgens de CG methode. Er wordt gebruik gemaakt van plantenkleuring, wat veel beter is voor je haar en hoofdhuid dan chemisch kleuren. Bij plantenkleuring wordt het eigen pigment van het haar niet aangetast en krijgt het haar een gezonde glans. Het is niet mogelijk om het haar lichter te verven met plantenkleuring, hiervoor moet het haar gebleekt worden en dat is schadelijk. Naast haarbehandelingen biedt de salon ook verwenmomenten aan, zoals een voetenbad met kruiden en een kopje biologische thee. Je kunt contact opnemen met de salon voor het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Bionique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bionique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bionique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bionique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Bionique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bionique

Bezoekers bekeken ook