Bistro Festa

Bistro Festa is een Restaurant gelegen aan Valkenlaan 1A in Sibculo.

Meer informatie over Bistro Festa in Sibculo

Bistro Festa is een restaurant gelegen in Twente, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht op de natuur. Het restaurant is gemakkelijk bereikbaar en biedt de hele dag door heerlijk eten en drinken, zoals huisgemaakt appelgebak, snelle lunches en voortreffelijke diners. Met uitzicht op het water en de open keuken is het restaurant gezellig en beneden aan het water bevindt zich een beachclub met een ruim terras. Bistro Festa is de perfecte plek om samen met familie, vrienden of collega's te genieten van de lekkernijen die door de chef-kok worden bereid. Het restaurant biedt ook suggesties zoals uitsmijter Festa, pulled pork, tomatenroomsoep en hamburger Festa. Voor reserveringen kun je contact opnemen via telefoon of e-mail. Het restaurant dankt je voor je interesse en verwelkomt je graag!

Wil je weten wat Bistro Festa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro Festa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro Festa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro Festa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Bistro Festa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro Festa

Bezoekers bekeken ook