Blij!

Blij! is een Koffiebar gelegen aan Markt 1 in Hardenberg.

Meer informatie over Blij! in Hardenberg

Blij is een trendy koffiezaak en lunchroom waar je kunt genieten van goede koffie, lekkere broodjes en originele flammkuchen. Het personeel is ontzettend blij en ze streven ernaar om elke gast een blije ervaring te bieden. Naast lunchgerechten bieden ze ook feestjes en partijtjes aan. Ze hebben een high tea arrangement waar je 2,5 uur lang kunt genieten van onbeperkte koffie, cappuccino en thee met verschillende gangen vol lekkernijen. Daarnaast hebben ze ook high beer, high wine en high cocktail arrangementen. Voor speciale gelegenheden verzorgen ze graag feestjes en partijtjes in hun sfeervolle lunchroom. Ze hebben ook cadeaubonnen en postkaarten te koop. De openingstijden zijn maandag tot en met woensdag van 10:00 tot 17:00 uur, donderdag van 10:00 tot 21:00 uur, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur, en op zondag zijn ze geopend tijdens koopzondagen.

Wil je weten wat Blij! verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blij! of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blij!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blij! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Blij! reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blij!

Bezoekers bekeken ook