Bloembinderij Henk De Jonge

Bloembinderij Henk De Jonge is een Bloemist gelegen aan Julianastraat 35 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Bloembinderij Henk De Jonge in Dedemsvaart

Bestel bij Bloembinderij Henk de Jonge verse en unieke bloemen online. Een trend van nu zijn plukboeketten, boeketten die volledig uit bloemen bestaan en waarbij elke bloem individueel opvalt door op verschillende hoogtes gestoken te worden. De meest verkochte boeketten zijn een groot boeket voor €30 en een plukboeket in de kleuren blauw/paars voor €17.50. Voor trouwbloemen kunnen klanten bij het team in de winkel terecht, zij kunnen bruidsboeketten, corsages en de volledige bloemenaankleding verzorgen. Voor inspiratie kunnen klanten mooie bloemen- en plantencreaties bekijken en indien gewenst contact opnemen om iets vergelijkbaars te bestellen. Een bloemenabonnement is ook mogelijk voor regelmatige levering van verse bloemen, zowel voor thuis als voor bedrijven. Bloembinderij Henk de Jonge staat bekend om het zorgvuldig geselecteerde assortiment van de beste bloemen, planten, potterie en glaswerk.

Wil je weten wat Bloembinderij Henk De Jonge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bloembinderij Henk De Jonge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bloembinderij Henk De Jonge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bloembinderij Henk De Jonge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Bloembinderij Henk De Jonge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bloembinderij Henk De Jonge

Bezoekers bekeken ook