Bloemenhuis LinZ

Bloemenhuis LinZ is een Bloemist gelegen aan Voorstraat 46 in Hardenberg.

Meer informatie over Bloemenhuis LinZ in Hardenberg

Bij LINZ Bloem&Huis in Hardenberg kunt u terecht voor prachtige bloemen van goede kwaliteit. Ons enthousiaste team staat klaar om u te ontvangen en van advies te voorzien. Wij leveren bloemen voor iedere gelegenheid en bieden een klantvriendelijke service. U kunt uw bloemen gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen door onze eigen bezorgdienst of een collega-bloemist. Like ons op Facebook om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in rouwbloemen en bruidsbloemen, waarbij wij uw persoonlijke wensen combineren met creativiteit en vakmanschap. Ook bieden wij abonnementen aan, zodat u regelmatig kunt genieten van een stijlvol boeket. Daarnaast hebben wij aardewerk van het merk Still, glaswerk van Fidrio Glas en zijden bloemen van Colours and Green op voorraad. Bij Afscheid met Bloemen kunt u mooie bloemen uitzoeken voor een bijzonder afscheid. En tot slot is onze cadeaubon altijd een leuk idee om iemand te verrassen. Bij LINZ Bloem&Huis staan creativiteit en vakmanschap centraal.

Wil je weten wat Bloemenhuis LinZ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bloemenhuis LinZ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bloemenhuis LinZ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bloemenhuis LinZ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Bloemenhuis LinZ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bloemenhuis LinZ

Bezoekers bekeken ook