Blokker Hardenberg

Blokker Hardenberg is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Oosteinde 7 in Hardenberg.

Meer informatie over Blokker Hardenberg in Hardenberg

Bij Blokker Oosteinde Hardenberg vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben een uitgebreide collectie kook- en tafelartikelen, van gourmetstellen en bakplaten tot serviessets. Ook hebben ze keukenapparaten zoals koffiemachines en frituurpannen. Daarnaast bieden ze een divers aanbod aan huishoudelijke apparaten en schoonmaak- en huishoudproducten, zoals stofzuigerzakken en luchtverfrissers. Ook hebben ze producten om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken en opbergdozen. Je kunt naar de winkel komen voor advies van medewerkers, maar ook online bestellen en laten bezorgen of ophalen in de winkel is mogelijk. Blijf op de hoogte van aanbiedingen, kortingsacties en trends via hun social media kanalen. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Blokker Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Blokker Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Hardenberg

Bezoekers bekeken ook