Boekhandel "De Welle"

Boekhandel "De Welle" is een Boekwinkel gelegen aan Julianastraat 36 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Boekhandel "De Welle" in Dedemsvaart

De Welle is een christelijke boek- en cadeauwinkel in Dedemsvaart. Ze hebben een ruim assortiment aan Bijbels, boeken, zangbundels, cd's, cadeauartikelen en kaarten. Momenteel hebben ze nog geen webshop, maar ze zijn op zoek naar mogelijkheden. De winkel is opgericht in 1998 en heeft als missie om christelijke lectuur te verspreiden in Dedemsvaart en omstreken. Ze hebben ook een nieuwsbrief over de kinderboekenweek en je kunt je abonneren op hun nieuwsbrief. Als je vragen hebt of iets speciaals zoekt, kun je contact met hen opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op hun website. De openingstijden van de winkel zijn van maandag tot en met zaterdag, en ze zijn te volgen op Facebook en Instagram.

Wil je weten wat Boekhandel "De Welle" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boekhandel "De Welle" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boekhandel "De Welle"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boekhandel "De Welle" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Boekhandel "De Welle" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boekhandel “De Welle”

Bezoekers bekeken ook