Boekhandel Heijink

Boekhandel Heijink is een Winkel voor bijzondere boeken gelegen aan Markt 23 in Hardenberg.

Meer informatie over Boekhandel Heijink in Hardenberg

Boekhandel Heijink is een bekende boekwinkel in Hardenberg, die al sinds 1965 bestaat. Zij bieden zowel persoonlijke service in de winkel als online. In de winkel kun je onder het genot van een kop koffie rustig rondkijken in het brede assortiment boeken, hobby- en kantoorartikelen. Ze hebben populaire kinderboeken, literatuur en romans, informatieve boeken, thrillers, christelijke boeken en kookboeken. Je kunt ook abonneren op hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en acties. De openingstijden zijn op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur, op donderdag van 09:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. De prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzendkosten en eventuele kosten voor levering ter plaatse.

Wil je weten wat Boekhandel Heijink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boekhandel Heijink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boekhandel Heijink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boekhandel Heijink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Boekhandel Heijink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boekhandel Heijink

Bezoekers bekeken ook