Boerderij-Camping Grenszicht SVR

Boerderij-Camping Grenszicht SVR is een Kampeerterrein gelegen aan Radewijkerweg 70 in Radewijk.

Meer informatie over Boerderij-Camping Grenszicht SVR in Radewijk

Boerderij-Camping Grenszicht in Radewijk, Overijssel, biedt verschillende activiteiten en faciliteiten aan. Zo kun je er kamperen bij de boer, genieten van een maïsdoolhof, gebruik maken van de zorgboerderij, vergaderen boven de koeien, kinderfeestjes vieren en boerengolf spelen. De camping heeft ruime kampeerplaatsen en er kunnen ook stacaravans gehuurd worden. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin, hutten bouwen in het stro, helpen met de dieren op de kinderboerderij en ponyrijden. Daarnaast zijn er in de omgeving verschillende bezienswaardigheden en activiteiten, zoals attractiepark Slagharen en Plopsaland Coevorden. Vanaf de camping heb je zicht op de grens tussen Nederland en Duitsland, en er zijn wandel- en fietsroutes in zowel Nederland als Duitsland.

Wil je weten wat Boerderij-Camping Grenszicht SVR verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerderij-Camping Grenszicht SVR of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerderij-Camping Grenszicht SVR? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerderij-Camping Grenszicht SVR het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Boerderij-Camping Grenszicht SVR reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerderij-Camping Grenszicht SVR

Bezoekers bekeken ook