Bologic - Software & Design

Bologic - Software & Design is een Softwarebedrijf gelegen aan Kanaalweg West 31A in Bergentheim.

Meer informatie over Bologic - Software & Design in Bergentheim

Bologic is een jong en innovatief bedrijf dat zich richt op ondernemers en bedrijven die op zoek zijn naar slimme tools, design of technisch advies. Ze hebben meer dan 15 jaar professionele ervaring in computertechnologie en automatisering en hebben kennis opgebouwd van verschillende soorten soft- en hardware systemen. Ze bieden creatieve oplossingen zoals grafische interfaces, webdesign en logo's, evenals maatwerk tools zoals het koppelen van oude computersystemen aan moderne applicaties of het automatiseren van eentonige taken met behulp van software robots. Deze software robots zijn intelligente stukjes software die het werk eenvoudiger kunnen maken door bijvoorbeeld informatie uit te lezen en in andere programma's in te voeren. Bologic biedt ook tools, robots en scripting voor taken zoals data export en connect, beeldherkenning en het ontwikkelen van maatwerk applicaties zoals grafische interfaces en calculatie tools. Daarnaast bieden ze ook design diensten, waarbij ze benadrukken dat design meer is dan alleen grafisch of productontwerp, het heeft ook invloed op hoe een product of dienst werkt en zorgt ervoor dat het eenvoudig te begrijpen en makkelijk in gebruik is. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op de website van Bologic.

Wil je weten wat Bologic - Software & Design verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bologic - Software & Design of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bologic - Software & Design? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bologic - Software & Design het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Bologic - Software & Design reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bologic – Software & Design

Bezoekers bekeken ook