Boomstamrestaurant Het Heemse

Boomstamrestaurant Het Heemse is een Restaurant gelegen aan Blanckvoortallee 2 in Hardenberg.

Meer informatie over Boomstamrestaurant Het Heemse in Hardenberg

Restaurant De Boomstam is een restaurant in Hardenberg dat lunch en diner serveert, met premium steaks en vleesgerechten van de Green Egg, maar ook vis en vegetarische opties. Ze bieden ook buffetten en feestavonden aan, met of zonder entertainment. Daarnaast verzorgen ze zakelijke activiteiten en catering, inclusief broodjes, warme maaltijden en complete buffetten. Op hun menukaart staan heerlijke gerechten, waarbij ze proberen zoveel mogelijk lokale producten te gebruiken. Je kunt hen volgen op social media om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en acties. Het restaurant is gevestigd aan Blanckvoortallee 2 in Hardenberg en is elke dag geopend van 11.00 uur tot en met 24.00 uur.

Wil je weten wat Boomstamrestaurant Het Heemse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boomstamrestaurant Het Heemse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boomstamrestaurant Het Heemse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boomstamrestaurant Het Heemse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Boomstamrestaurant Het Heemse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boomstamrestaurant Het Heemse

Bezoekers bekeken ook