Bootmodel.nl

Bootmodel.nl is een Internetwinkel gelegen aan Ommerweg 40 in Balkbrug.

Meer informatie over Bootmodel.nl in Balkbrug

Bootmodel.nl is een bedrijf dat sinds 2011 bestaat en gespecialiseerd is in het aanbieden van volledig afgebouwde modellen van boten en schepen. Het bedrijf heeft een passie voor het water en streeft ernaar om modellen aan te bieden die een rol hebben gespeeld in de Nederlandse geschiedenis. Ze leveren geen bouwdozen of onderdelen, maar hoogwaardige, met de hand vervaardigde houten modellen die gewaardeerd worden door verzamelaars over de hele wereld. Het bedrijf heeft een uitgebreide collectie modellen die klaar zijn om tentoongesteld te worden. Deze modellen worden gebouwd door ervaren vakmensen met behulp van de traditionele techniek van plank-op-spant.

Wil je weten wat Bootmodel.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bootmodel.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bootmodel.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bootmodel.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Bootmodel.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bootmodel.nl

Bezoekers bekeken ook