Bouw- en Aannemersbedrijf Sanders & Temmink

Bouw- en Aannemersbedrijf Sanders & Temmink is een Aannemer gelegen aan Schuineslootweg 68A in Schuinesloot.

Meer informatie over Bouw- en Aannemersbedrijf Sanders & Temmink in Schuinesloot

Sanders & Temmink is een jong en dynamisch bouw- en aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie van gebouwen. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit, flexibiliteit en tevredenheid van de opdrachtgever. Ze reageren snel op verzoeken, onderhouden persoonlijk contact en komen hun afspraken na. Het bedrijf realiseert zowel kleine als grote bouwprojecten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Sanders & Temmink is ontstaan uit een fusie tussen MT Bouw en Onderhouds- en klusbedrijf Sanders, omdat ze geloven in het doen van werk waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Ze bieden verschillende diensten aan, zijn een erkend leerbedrijf en zijn aangesloten bij bepaalde organisaties. Neem contact op met Sanders & Temmink voor meer informatie.

Wil je weten wat Bouw- en Aannemersbedrijf Sanders & Temmink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouw- en Aannemersbedrijf Sanders & Temmink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouw- en Aannemersbedrijf Sanders & Temmink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouw- en Aannemersbedrijf Sanders & Temmink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Bouw- en Aannemersbedrijf Sanders & Temmink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouw- en Aannemersbedrijf Sanders & Temmink

Bezoekers bekeken ook