Bouwbureau SLIM B.V.

Bouwbureau SLIM B.V. is een Bouwkundig ingenieur gelegen aan Reuverswerf 22 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Bouwbureau SLIM B.V. in Dedemsvaart

Bouwbureau Slim is een betrouwbare partij die u kan helpen bij het hele bouwproces. Ze bieden bouwkundig advies, maken 3D-impressies, verzorgen bouwkundige ontwerpen en vergunningsaanvragen, en bieden bouwbegeleiding. Ze kunnen ook oude bouwtekeningen digitaliseren en 3D-ontwerpen en -prints maken. Het bureau heeft al meer dan 7 jaar ervaring en werkt nauw samen met bouwbedrijven en gemeenten om realistische ontwerpen te maken. Ze hebben recentelijk projecten begeleid in Sibculo, Slagharen en Vroomshoop. U kunt contact met hen opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Bouwbureau SLIM B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbureau SLIM B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbureau SLIM B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbureau SLIM B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Bouwbureau SLIM B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbureau SLIM B.V.

Bezoekers bekeken ook