Bouwportaal

Bouwportaal is een Softwarebedrijf gelegen aan De Nieuwe Haven 23b in Hardenberg.

Meer informatie over Bouwportaal in Hardenberg

Het Bouwportaal is een communicatieplatform dat essentieel is voor een goede en langdurige relatie met opdrachtgevers in de bouw. Het platform is geschikt voor allerlei partijen, zoals aannemers, projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders en algemeen beheerders. Door gebruik te maken van het Bouwportaal kunnen bouwbedrijven tijd besparen, omdat belangrijke projectinformatie direct beschikbaar is voor klanten. Daarnaast biedt het platform een eigen app, waarmee klanten mobiel toegang hebben tot alle informatie in de huisstijl van het bedrijf. Het Bouwportaal werkt ook samen met bestaande ERP-systemen, waardoor alle gegevens automatisch worden gesynchroniseerd en dubbel werk wordt voorkomen. Het gebruik van het Bouwportaal is mogelijk voor organisaties van elke omvang en er zijn geen opstartkosten. Het platform blijft ook na de oplevering actief, waardoor opdrachtgevers blijvend verbonden zijn met het bedrijf. De kosten van het Bouwportaal zijn gebaseerd op het aantal gebruikers van Exact Bouw en worden tegen een redelijk tarief aangeboden.

Wil je weten wat Bouwportaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwportaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwportaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwportaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Bouwportaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwportaal

Bezoekers bekeken ook